RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Ezüst ékszer szett

Ezüst ékszer szett

Az ezüst nemesfém csillogó fényének köszönhetően, már az ókorban készítettek belőle ékszereket. A középkorban az ezüstből készült ékszerek viselete csupán a nemesek előjoga volt. Az ezüstből készült ékszerek napjainkban igen csak népszerűek, a legkeresetteb ékszer típus, mindenkinek elérhetőek és örök divatúak. Ezüstből is ugyanolyan jó minőségű ékszereket készítenek mint aranyból, főleg a ródiummal bevont ezüst ékszerek szinte alig különböztethetők meg a fehérarany ékszerektől.
Miért előnyös az ékszerek szettben való vásárlása? Számtalan előnnyel jár ha kiegészítőinket szettben vásároljuk meg. Először is rengeteg időt spórolunk meg a készülődések alkalmával, nem kell többet fájjon a fejünk a színek és formák megfelelő kombinálásán. Ha egy bizonyos mintájú, stílusú ékszer összes darabjával rendelkezünk: nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, akkor könnyebb őket kombinálni. Elkerülhetjük az esetleges bakikat, miszerint nem megfelelően társítjuk ékszereinket. A szettben megvásárolt ékszerek annyira tökéletesen összeillenek, hogy segítségükkel öltözetünket is tökéletessé varázsolhatjuk. Nem utolsó sorban a szettben vásárolt ékszerek ára előnyösebb.
Az ezüstből készült ékszer szettek úgy az elegáns mint a mindennapi öltözethez jól illenek, csupán rajtunk múlik, hogy melyik stílust, formát tartjuk megfelelőnek az aktuális alkalomhoz. Az ezüst ékszerek mindig lépést tartanak a divattal, hisz számos változatos ezüst ékszer alkotás létezik.
Itt megtalálhatók a visszafogottságot képviselő, minimális díszítéssel ellátott szettek, az elegáns tenyésztett gyönggyel díszített szettek, vagy a különleges mintákkal megbolondított karakteres ezüst szettek is.

Csökkenő irány beállítása

Csökkenő irány beállítása
Szűkítse találatait

Szükített nézet

Termék típus
 1. Ékszer szettek (2)
Ásvány típus
 1. gránát (1)
 2. karneol (1)
Szín
 1. meggy szín (1)
 2. narancssárga (1)
Csillagjegy
 1. bak (1)
 2. ikrek (1)
 3. kos (2)
 4. oroszlán (1)
 5. skorpió (2)
 6. szűz (1)
Ár
 1. 30 000 Ft - 39 999,99 Ft (1)
 2. 40 000 Ft - 49 999,99 Ft (1)
Hosszúság
 1. 40 cm (1)
 2. 41 cm (1)
Fülbevaló-akasztó típus
 1. Bedugós akasztó (1)
 2. Franciaakasztó (1)
Gyöngy forma
 1. csepp (1)
 2. szív (1)
Forma/Modell
 1. csepp (1)
 2. szív (1)
Stílus
 1. Elegáns (1)
 2. Statement (1)

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.