RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Ezüst kiegészítők

Ezüst kiegészítők

Az ezüst nemesfém csillogó fényének köszönhetően, már az ókorban készítettek belőle ékszereket. A középkorban az ezüstből készült ékszerek viselete csupán a nemesek előjoga volt. Manapság az ezüstből készült ékszerek igen csak népszerűek, mindenkinek elérhetőek és örök divatúak. Az ezüst ékszerek sorába tartoznak a különböző ezüst kiegészítők is, mint a bross vagy melltű, mandzsettagomb és nyakkendőtű.
Ezek a kiegészítők igen különlegesek, rangjelző tulajdonsággal rendelkeztek, nemes hölgyek és urak viselték őket. Manapság is megmaradt ezeknek a kiegészítőknek a rangjelző jellege egyes körökben.
Az ezüst kiegészítők igen csak kedveltek, főleg, ha színes drágakövekkel és féldrágakövekkel vannak díszítve, ezáltal az egyediséget és eleganciát képviselik. Ezekre az apró kiegészítőkre nem csupán a nők, hanem a férfiak is nagy hangsúlyt fektetnek és előszeretettel viselik azokat.
Ezeket a kiegészítőket leginkább különlegesebb események alkalmával viselik, viszont a diszkrétebb darabok kiválóak a hétköznapi viseletre is.
Az ezüst kiegészítők közé soroljuk, az ezüst láncokat is, amelyeket általában medállal kiegészítve viselik, de ugyanakkor viselhetők anélkül is, főleg a férfi láncok esetében. Az ezüst láncok könnyen kombinálhatók bármilyen medállal, ezáltal pillanatok alatt a két kiegészítőből egy nyakláncot alkothatunk.
Az apró ezüst kiegészítők egy csipetnyi ragyogással fűszerezik meg nem csak külsőnket de kisugárzásunkat is.

Csökkenő irány beállítása

Csökkenő irány beállítása
Szűkítse találatait

Szükített nézet

Termék típus
  1. Nyakláncok (2)
  2. Láncok (8)
Ár
  1. 6 000 Ft - 7 999,99 Ft (3)
  2. 8 000 Ft - 9 999,99 Ft (5)
  3. 10 000 Ft - 19 999,99 Ft (2)
Hosszúság
  1. 40 cm (3)
  2. 43 cm (2)
  3. 45 cm (2)
  4. 50 cm (3)

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.