RO HU EN

További információk

Árak és más információk a webáruház oldalán

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényben előírt ÁFÁ-t, azonban nem tartalmazzák a szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelésben szereplő változást megelőző ár az érvényes és az kerül felszámításra. A weboldalon található fogyasztói árak előfordulhat, hogy tévesen kerülnek feltüntetésre, ebben az esetben a Kolok Design Kft. fenntartja magának az árváltoztatás jogát, amennyiben ezt a módosított árat a megrendelő nem fogadja el, úgy jogában áll a hatályos jogszabályok szerint a megrendelést nem elfogadni és annak teljesítését megtagadni. 
A Kolokékszer webshop részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A természetes drágakövekból készült ékszerek színárnyalata változó ezért a   termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A Kolok Design Kft. nem vállal felelősséget a webshopban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.
Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a Kolok Design Kft.  teljes körűen tájékoztatja a vásárlókat az akcióról és annak pontos időtartamáról. Az akciós árral szereplő vagy csökkentett értékű termékek mindig raktárkészlet erejéig érvényesek, ide értve az olyan akciós termékeket is, amikor a kedvezmény nem az árban hanem egy termékhez adott esetleges ajándék formájában jelentkezik. A Kolok Design Kft. szabadon megváltoztathat bármely árat, határidőt, melyek mindenkor a webáruház honlapján történő megjelenéskor életbe lépettnek tekintendők. 

Románia területén kívüli szállítások esetében azok az adótörvények és fogyasztóvédelmi jogszabályi rendelkezések érvényesek, amelyek Románia és az Európai Unió területén belül érvényesek minden tagállamra.
Amennyiben ezen jogszabályok között konfliktus állna fenn úgy az Európai Unió jogszabályai élveznek elsőbbséget.
Cégünk Románián kívül nem rendelkezik más országban telephellyel, mühellyel s nem folytat  semmilyen tevékenységet, a rendelések teljesítése Romániai adó és müködésbeli jogi szabályok alá esik, rendelések postázása is innen történik.
Az egyéni, akár ismételt vásárlások az Európai Unió területén belül (Románia kivételével) nem számítanak kereskedelmi tevékenységnek a célországokban ahova a kiszállítás történik, mivel a rendelés felvétel, teljesítés a célországokon kívül történik .
A Kolok Design Kft.  fenntartja magának a jogot, hogy jelen Vásárlási Feltételeket külön értesítés és indoklás nélkül bármikor módosítsa, viszont a vásárló felelőssége, hogy a Vásárlási Feltételek változásait figyelemmel kísérje.
A módosítást követően a weboldal használata a Vásárlási Feltételek (Általános Szerződési Feltételek) módosításának elfogadását jelenti.

Felmerülő kérdések esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.