RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Akvamarin

Akvamarin

A következő csillagjegyben szülötteknek ajánlott: Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak

Színe
Lágy, kékes színének köszönhetően kapta nevét, amely tengervizet jelent. Üveges, áttetsző és a vízhez hasonló tükröződése már az ókori rómaiaknak is tettszett, a tengerészek és a tengeren utazók kövének tartották. A legértékesebb darabok azok voltak, amelyek tökéletesen megegyeztek a tenger színével.
Tudnivalók
A legenda szerint ezt a követ a hableányok a tenger mélyén a kincsesládájukban őrizték. Ennek a magas tisztaságú kristálykőnek a legfontosabb lelőhelye Brazília. A tisztaság kövének is nevezik, a tavasz ékszerének, amely elhozza a boldogságot, megerősíti a már meglevő kapcsolatokat, a szerelem fokozásával pedig a hosszú, boldog házasságot ígéri.
Gyógyhatásai
Halvány színével ellentétben igen erős energia kisugárzással rendelkezik, számtalan pozitív hatással van úgy a szellemi, lelki életünkre mint a fizikai állapotunkra. Életünk legmeghatározóbb dolgaiban is segítségünkre lehet, így a párkapcsolat legnehezebb pillanatait is könnyebben átvészelhetjük, főleg ha mind két fél magánál tart belőle. Megerősíti a türelmet, a hűséget, de főképp a szerelmet, ezáltal teljes biztonságba tudhatjuk szerelmi életünket, elkerülve a depresszív hangulatot. Életünk másik fontos meghatározója az egészség. Az akvamarin segítségével megerősíthetjük teljes immunrendszerünket, felfrissíthetjük szervezetünket és a szervezet tisztító folyamatát is beindíthatjuk.
Továbbá gyógyhatással van a pajzsmirigyproblémákra, a torokgyulladásra, szem, fog és gyomor bántalmakra. Segítségével szabályozhatjuk a hormonháztartásunkat, valamint megelőzhetjük a csontok törékenységét és az izomgyengeséget.
Az akvamarinból készült ékszerek viselői egy megtisztulást nyernek, fiatalos lendületet, magabiztosságot, így jobban tudnak érvényesülni az élet bármelyik terén. A nyakban viselve szinte gyógyírként hat a torok, a nyak, és a pajzsmirigy betegségeire.
Napjaink igen gyakori betegsége a depresszió, stressz és álmatlanság. Az akvamarin erre is enyhítést kínál. Alvás előtt a párna alá helyezve elősegíthetjük a gondtalan alvást, elűzve a negatív energiákat amelyek a rossz álmok okozói.

Csökkenő irány beállítása

Csökkenő irány beállítása
Szűkítse találatait

Szükített nézet

Termék típus
 1. Nyakláncok (1)
Ásvány típus
 1. akvamarin (1)
 2. sólyomszem (1)
 3. szezámkő (1)
Szín
 1. kék (1)
Csillagjegy
 1. halak (1)
 2. nyilas (1)
 3. skorpió (1)
Ár
 1. 8 000 Ft - 9 999,99 Ft (1)
Hosszúság
 1. 44 cm (1)
Gyöngy forma
 1. fazettált rondell (1)
 2. hullámos ovál 18x25mm (1)
 3. kerek 6mm (1)
Stílus
 1. Egyedi (1)

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.