RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Amazonit

Amazonit

A következő csillagjegyben szülötteknek ajánlott: Bika, Mérleg, Oroszlán és Vízöntő
Ez a kristály ezeken a csillagjegyeken fejti ki a legjobban pozitív hatásait.

Színe
Az amazonit több különböző színárnyalatban is fellelhető, a világoszöldtől, kékes-zöldön keresztül egészen a sötétzöld és sötétkékig. Helyenként egy-egy fehér folt is található bennük.
Gyógyhatásai
Akárcsak a többi zöld ásvány az amazonit is nyugtató hatással bír, úgy a fizikai mint spirituális és szellemi téren. Hatása széleskörű, többek közt a szerencse, a védelem, a gyógyulás és a hűség kövének tartják. Az amazonit az egyre gyakrabban előforduló depresszió egyik gyógyelixírje, fokozza az életörömöt, optimizmust ad, enyhíti az érzelmi problémákat. Viseletével könnyebbek lesznek a mindennapjaink, és a kitartásunkat is fokozza. Nyugtató hatással van az idegrendszerünkre, és mivel az idegrendszer kontrollálja az érzelmeinket, így arra is kihatással van.
Az amazonitot használhatjuk talizmánként is mivel elűzi a szerencsétlenséget és helyébe pozitív energiát hoz.
Már az ókori Egyiptomban is gyógykőként használták, akárcsak napjainkban. Erős méregtelenítő hatással bír az egész szervezetre, az X sugarak ellen is védelmet nyújt. Az amazonit megoldás az álmatlanságra és a nyugtalanságra is. Allergiás betegségek esetén is alkalmazható. Régebb úgy tartották, hogy ha a szűlő nő kezébe amazonitot adnak segíti a könnyebb szülést és enyhíti a fájdalmakat. Menstruációs fájdalmak és meddőség esetében is alkalmazták. Amazonittal orvosolhatjuk a kalciumhiánnyal összefüggő problémákat. Segítségével szétoszlathatjuk a negatív energiákat. Az amazonit kapcsolatban áll a torok csakrával, ezáltal pozitív hatással van a kommunikációra, kreativitásra, önkifejezésre és a teljes légcsőre. Egy másik csakra amelyre hatással van az a szívcsakra, így, hatással van a szívbetegségekre, vérnyomásra és az immunrendszerre.

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.