RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Csaroit

Csaroit

A következő csillagjegyeknek ajánlott kő: Vízöntő, Halak

Színei
Különleges ritka kristály, amelynek színe az orgonától az ibolyáig, a lila különböző árnyalataiban pompázik. Az áttetszőtől az átlátszatlanig minden formában megtalálható.
Tudnivalók
Igen ritka kőnek számít. Az átalakulás kövének nevezik. Megtanít az együttérzésre, az elfogadásra és feltétel nélküli szeretetre.
Gyógyhatásai
A csaroit segít legyőzni a spirituális szinten bekövetkezett változásokat, tisztítja az aurát, megszabadít a félelmektől. Csökkenti a stresszt, az aggódást, elhárítja a negatív energiákat. Megkönnyíti az emberi kapcsolatokat, spontaneitással ruház fel, kiegyensúlyozottá tesz.
Lélekkő, amely mélyreható fizikai és szellemi gyógyulást idéz elő.Különleges gyógyító hatásának köszönhetően minden negatív energiát gyógyító energiává alakít. Szabályozza a vérnyomást, jótékonyan hat a szívre és a májra. Erősíti az immunrendszert és csillapítja a különböző fájdalmakat. Harmonizálja a lelki állapotunkat és idegrendszerünket, ezáltal megkönnyíti a mindennapok gondjait feldolgozni.
Használatával megelőzhetjük a rosszindulatú sejtek kialakulását, ezáltal az általános egészségi állapotunk is javul. Ajánlott bőrrel érintkezve viselni, főleg a szív fölött. Nem ajánlott közvetlenül vízbe tenni.

Csökkenő irány beállítása

Csökkenő irány beállítása
Szűkítse találatait

Szükített nézet

Termék típus
 1. Karkötők (1)
Ásvány típus
 1. csaroit (1)
 2. krizokolla (1)
 3. szugilit (1)
 4. türkiz (1)
Szín
 1. kék (1)
 2. lila (1)
Csillagjegy
 1. halak (1)
 2. nyilas (1)
 3. skorpió (1)
 4. vízöntő (1)
Ár
 1. 10 000 Ft - 19 999,99 Ft (1)
Hosszúság
 1. 20 cm (1)
Gyöngy forma
 1. 3 élű (1)
 2. kerek (1)
 3. rondell (1)
Stílus
 1. Egyedi (1)

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.