RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Csaroit

Csaroit

A következő csillagjegyeknek ajánlott kő: Vízöntő, Halak

Színei
Különleges ritka kristály, amelynek színe az orgonától az ibolyáig, a lila különböző árnyalataiban pompázik. Az áttetszőtől az átlátszatlanig minden formában megtalálható.
Tudnivalók
Igen ritka kőnek számít. Az átalakulás kövének nevezik. Megtanít az együttérzésre, az elfogadásra és feltétel nélküli szeretetre.
Gyógyhatásai
A csaroit segít legyőzni a spirituális szinten bekövetkezett változásokat, tisztítja az aurát, megszabadít a félelmektől. Csökkenti a stresszt, az aggódást, elhárítja a negatív energiákat. Megkönnyíti az emberi kapcsolatokat, spontaneitással ruház fel, kiegyensúlyozottá tesz.
Lélekkő, amely mélyreható fizikai és szellemi gyógyulást idéz elő.Különleges gyógyító hatásának köszönhetően minden negatív energiát gyógyító energiává alakít. Szabályozza a vérnyomást, jótékonyan hat a szívre és a májra. Erősíti az immunrendszert és csillapítja a különböző fájdalmakat. Harmonizálja a lelki állapotunkat és idegrendszerünket, ezáltal megkönnyíti a mindennapok gondjait feldolgozni.
Használatával megelőzhetjük a rosszindulatú sejtek kialakulását, ezáltal az általános egészségi állapotunk is javul. Ajánlott bőrrel érintkezve viselni, főleg a szív fölött. Nem ajánlott közvetlenül vízbe tenni.

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.