RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Prehnit

Prehnit

A következő csillagjegyeknek ajánlott: Bika, Mérleg, Oroszlán, Vízöntő

Színe
A prehnit, kellemes, nyugtató zöld színe miatt sok más zöld ásvánnyal összetéveszthető, viszont nem utánozzák és nem készítenek mesterséges hamisítványokat belőle. Különböző zöld árnyalatokban található meg, a sárgászöldtől, az almazöldig, leginkább áttetsző és belsejében zöldesfekete zárványokat fedezhetünk fel.
Tudnivalók
Fontos megjegyezni, hogy relatív könnyű kő, így a belőle készült ékszerek is könnyűek és kényelmes őket viselni. Nevét holland felfedezőjéről kapta még 1774-ben. Amint a színe is utal rá a prehnit nyugodtságot sugall, segíti a meditációt. Egy igen spirituális karmikus kőnek tartják, amelynek segítségével különböző spirituális dolgokkal léphetünk kapcsolatba.
Gyógyhatásai
Energiával tölti fel viselőjét, védelmező pajzsot képez az aurája fölé, megújítja a környezetét. A zöld szín a természet színe, éppen ezért ez a kristály segít harmóniában lenni a természettel. A különböző jótékony energiája miatt az afrikai sámánok használták ezt a követ.
A prehnit kristályt a prófécia és a feltétel nélküli szerelem kövének tartják. Enyhíti a félelmeket, valamint az abból eredő problémákat, segít a belső harmónia megtalálásában. Ajánlott a hiperaktív gyerekek esetében, segít megtalálni önmagukat. A pszichikai problémák gyógyítója, amely segítségével elfogadjuk a valóságot, könnyebben megbékélünk különböző elfogadhatatlannak tűnő dolgokkal. Gyógyhatásai közt az egyik legjelentősebb az életenergia megóvása. Hatásos a méregtelenítésben és a szervezet regenerálódásában. Gyógyítja a vérrendellenességeit és stabilizálja a daganatos betegek állapotát. Gyógyhatása kiterjed még a tüdőre, vesékre, kiválasztási rendszerre. Egy spirituális kő, amelyet bármilyen fajta negatív energia kivédése ellen használható.

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.