RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Vérkő

Vérkő

A következő csillagjegyeknek ajánlott: Bika, Mérleg, Vízöntő, Skorpió, Bak

Színe
A Vérkő vagy más néven Heliotróp sötétzöld alapon vöröses foltokkal, átlátszatlan. A zöld a plaszma, a piros foltok pedig a karneol.
Tudnivalók
A kalcedonok csoportjába tartozik. A heliotróp rendkívüli ereje, már az ősidőktől ismert. A hosszú élettel hozták kapcsolatba. A középkorban védőkőként ismerték, a keresztes katonák viselték mivel a piros pettyek Krisztus vérét jelképezték.
Gyógyhatásai
Védelmet biztosít az ártó energiákkal szemben, pozitív energiával tölti fel a szervezet energetikai rendszerét. Nyugtató hatással van az idegrendszerre, visszafogja az agressziót, segít kiegyensúlyozottá válni, meglátni a probléma okát. Segítségével új energiát merhetünk, fokozva az életörömünket. Az agyra gyakorolt pozitív hatásának köszönhetően erősíti a koncentrációt. Általa vitalitást nyerünk, élénkíti immunrendszerünket. A szív köve ezért a szívcsakrához kapcsolódik. Kitűnő vértisztító. Az egész testben erősíti az ereket, ezáltal javítva a vérzészavarokat, és az érrendszeri problémákat. Gyógyítja sebeket. Hatásos az aranyér esetében, a bélproblémák és epebántalmak esetében is.

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.