RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Vérkő

Vérkő

A következő csillagjegyeknek ajánlott: Bika, Mérleg, Vízöntő, Skorpió, Bak

Színe
A Vérkő vagy más néven Heliotróp sötétzöld alapon vöröses foltokkal, átlátszatlan. A zöld a plaszma, a piros foltok pedig a karneol.
Tudnivalók
A kalcedonok csoportjába tartozik. A heliotróp rendkívüli ereje, már az ősidőktől ismert. A hosszú élettel hozták kapcsolatba. A középkorban védőkőként ismerték, a keresztes katonák viselték mivel a piros pettyek Krisztus vérét jelképezték.
Gyógyhatásai
Védelmet biztosít az ártó energiákkal szemben, pozitív energiával tölti fel a szervezet energetikai rendszerét. Nyugtató hatással van az idegrendszerre, visszafogja az agressziót, segít kiegyensúlyozottá válni, meglátni a probléma okát. Segítségével új energiát merhetünk, fokozva az életörömünket. Az agyra gyakorolt pozitív hatásának köszönhetően erősíti a koncentrációt. Általa vitalitást nyerünk, élénkíti immunrendszerünket. A szív köve ezért a szívcsakrához kapcsolódik. Kitűnő vértisztító. Az egész testben erősíti az ereket, ezáltal javítva a vérzészavarokat, és az érrendszeri problémákat. Gyógyítja sebeket. Hatásos az aranyér esetében, a bélproblémák és epebántalmak esetében is.

Csökkenő irány beállítása

Csökkenő irány beállítása
Szűkítse találatait

Szükített nézet

Termék típus
  1. Ásvány füzérek (1)
Ásvány típus
  1. vérkő (1)
Szín
  1. zöld (1)
Ár
  1. 1 000 Ft - 1 999,99 Ft (1)
Hosszúság
  1. 60 cm (1)
Gyöngy ill. kő méret
  1. 6-8 mm (1)
Gyöngy forma
  1. kerek 8mm (1)

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.