RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Féldrágakő ékszer szettek

Féldrágakő ékszer szettek

A környezetünkben található kincsekkel mint féldrágakövekkel, drágakövekkel, gyöngyökkel és korallal díszített ékszerek viselete visszanyúlik a legősibb kultúrákig. Az ékszereket saját maguk díszítésére, női szépség kifejezésére, gazdasági, társadalmi státuszuk jelzésére használták. Ezek az ékszerek feltűnőek, sugárzóak voltak. Az ékszereket díszítő féldrágakövek többek mint némi színes kövek, ők a természet rejtett kincsei, amelyek magukban hordozzák a tudást és az energiát. Az asztrológia szerint kapcsolat van a kövek és a csillagjegyek közt, ezért ajánlott a csillagjegyünknek megfelelő kővel díszített ékszert választani.
A féldrágakőből és drágakövekből készült ékszerek a mai napig megtartották népszerűségüket, feltűnő színeinek és a kövek ragyogásának köszönhetően jelen vannak a divatban is.
Ebben a kategóriában féldrágakövekből készült szetteket lehet megvásárolni, amelyek gondos odafigyeléssel voltak összeállítva, hogy elnyerjék a drágakő ékszer kedvelők tetszését, és hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illőt.
Miért előnyös az ékszerek szettben való vásárlása? Számtalan előnnyel jár ha kiegészítőinket szettben vásároljuk meg. Először is rengeteg időt spórolunk meg a készülődések alkalmával, nem kell többet fájjon a fejünk a színek és formák megfelelő kombinálásán. Ha egy bizonyos mintájú, stílusú ékszer összes darabjával rendelkezünk: nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, akkor könnyebb őket kombinálni. Elkerülhetjük az esetleges bakikat, miszerint nem megfelelően társítjuk ékszereinket. A szettben megvásárolt ékszerek annyira tökéletesen összeillenek, hogy segítségükkel öltözetünket is tökéletessé varázsolhatjuk. Nem utolsó sorban a szettben vásárolt ékszerek ára előnyösebb.
Itt megtalálhatók a visszafogottságot képviselő, minimális díszítéssel ellátott szettek, az elegáns tenyésztett gyönggyel díszített szettek, vagy a különleges mintákkal megbolondított karakteres szettek.

Csökkenő irány beállítása

Csökkenő irány beállítása
Szűkítse találatait

Szükített nézet

Termék típus
 1. Ékszer szettek (1)
Ásvány típus
 1. gránát (1)
Szín
 1. meggy szín (1)
Csillagjegy
 1. bak (1)
 2. kos (1)
 3. skorpió (1)
Ár
 1. 40 000 Ft - 49 999,99 Ft (1)
Hosszúság
 1. 40 cm (1)
Fülbevaló-akasztó típus
 1. Bedugós akasztó (1)
Gyöngy forma
 1. szív (1)
Forma/Modell
 1. szív (1)
Stílus
 1. Elegáns (1)

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.