RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Shamballa ékszer szettek

Shamballa ékszer szettek

A Shamballa ékszerek igen nagy népszerűségnek örvendnek világszerte. Ennek egyik oka az, hogy a celebek körében igencsak divatos kiegészítővé váltak, így a divatiparban nagyon hamar felkapottá váltak. Egy másik jellemző aminek a népszerűségét köszönhetik az a spirituális jelentésük. A buddhista kultúrából eredő Shamballa, egy földi paradicsomot jelent, ahol béke, szeretet, gyógyulás és maga a tökéletesség uralkodik. Így vált ez a Shamballa ékszerek szerencse szimbólumává, amely rengeteg pozitív energiát és spirituális üzenetet hordoz magában.
A népszerű Shamballa karkötővel párhuzamosan megjelentek a Shamballa nyakláncok is, sőt Shamballa fülbevalót is találhatunk, amelyek ugyanazt a stílust követik mint a karkötők esetében. A Shamballa ékszerek kézzel készülnek, speciális csomózási technikával, makramé alapanyagból, különböző méretű, színű és típusú golyókkal díszítve. Ezek a golyók készülhetnek kristályból, gyöngyből vagy féldrágakövekből. A Kolokékszer webáruházban a féldrágakő golyókkal díszített Shamballa ékszereket lehet megvásárolni, mivel a kövek önmagukban is spirituális és gyógyító tulajdonságokat hordoznak.
A Shamballa ékszerek leginkább a lezser öltözet és stílus képviselői. Viszont léteznek olyan típusú Shamballa ékszerek amelyek kiválóan társíthatók az elegáns outfittel is. Ilyen például a tenyésztett gyönggyel kombinált Shamballa ékszerek, amelyek egyszerre hordják magukban a laza és elegáns stílus vonásait.
A Shamballa ékszerek ebben a kategóriában szettben is megvásárolhatók. A szettben megvásárolt ékszerek annyira tökéletesen összeillenek, hogy segítségükkel öltözetünket is tökéletessé varázsolhatjuk. Nem utolsó sorban a szettben vásárolt ékszerek ára előnyösebb.
A különböző színű Shamballa ékszereknek más-más jelentésük van.
Annak függvényében, hogy milyen színű golyókkal díszített ékszert viselsz, az befolyásolhatja spirituális és lelki állapotodat, valamint erősítheti egyéniségedet.

fekete Shamballa a legnépszerűbbek közé tartozik, mivel elsősorban elegáns, könnyen kombinálható bármilyen öltözettel, valamint az erőt és a magabiztosságot jelképezi és misztikusságot sugall.
fehér vagy áttetsző a tisztaságot és a tökéletességet jelképezi, így a fehér Shamballa fokozza a tisztánlátást és az életenergiát. Gyógyhatással van úgy a testre, az elmére mint a lélekre.
piros Shamballa a szenvedély és a szexualitás jelképe. Biztonságérzetet és stabilitást kölcsönöz viselőjének. Ha bizonytalan vagy és szeretnéd elérni céljaidat viselj piros Shamballat.
zöld Shamballa a természettel hozható kapcsolatba, így egyensúlyt és harmóniát kölcsönöz. Segíti az újrakezdést és a megbocsájtást a párkapcsolatokban.
kék Shamballa gyógyítást hoz, és segíti a kommunikációt, és a kreatív önkifejezést. A kéket ugyanakkor a bizalommal és a rendszerezettséggel társítják.
Az sötétkék vagy indigó színű Shamballa segíti az intuíciót, az önmegvalósítást és a fizikai erőt.
lila Shamballa a boldogsággal és a spiritualitással hozható kapcsolatba, kiegyensúlyozottá tesz szellemileg és mentálisan egyaránt. A lila szín segíti az inspirációt, a bölcsességet és a tudatosságot.

Lentebb az általunk kínált Shamballa szettek közül válogathat, amelyek csak természetes féldrágakő golyókkal készültek.

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.