RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Statement ékszer szettek

Statement ékszer szettek

Az ékszerek terén manapság minden divat, de minél méretesebb és hivalkodóbb egy ékszer, annál trendibb. Ezeket az ékszereket nevezzük statement ékszereknek, más néven méretes, kolosszális, maxi vagy oversized ékszereknek. A statement ékszerek formája lehet geometrikus alak, kerek, szögletes vagy éppen virág, a legfontosabb jellemzőjük a hatalmas méret, a szembeötlő színek és a ragyogás. A jól kiválasztott statement ékszer más karaktert adhat viselőjének, pillanatok alatt divatossá varázsolhatjuk outfitünket. Előnye, hogy az elegáns és a farmer-póló mindennapi összeállítással is kiválóan párosítható.
A statement ékszereket megvásárolhatjuk egyenként, tehát külön a karkötőt, nyakláncot, gyűrűt és fülbevalót, viszont lehetősége van szettben is megvásárolni ezeket a kiegészítőket. Miért előnyös az ékszerek szettben való vásárlása? Számtalan előnnyel jár ha kiegészítőinket szettben vásároljuk meg. Először is rengeteg időt spórolunk meg a készülődések alkalmával, nem kell többet fájjon a fejünk a színek és formák megfelelő kombinálásán. Elkerülhetjük az esetleges bakikat, miszerint nem megfelelően társítjuk ékszereinket. A szettben megvásárolt ékszerek annyira tökéletesen összeillenek, hogy segítségükkel öltözetünket is tökéletessé varázsolhatjuk. Nem utolsó sorban a szettben vásárolt ékszerek ára előnyösebb.
A statement ékszer szetteket ajánlott diszkrét, letisztult stílusú ruhákkal viselni, mivel a méretes ékszerek önmagukban is feltűnést keltenek, egy díszes ruhával való viselet esetén a túldíszítettség hatását keltenénk.
A statement ékszerek viseletével igazi divatikonnak érezhetjük magunkat.

Csökkenő irány beállítása

Csökkenő irány beállítása
Szűkítse találatait

Szükített nézet

Termék típus
 1. Ékszer szettek (1)
Ásvány típus
 1. karneol (1)
Szín
 1. narancssárga (1)
Csillagjegy
 1. ikrek (1)
 2. kos (1)
 3. oroszlán (1)
 4. skorpió (1)
 5. szűz (1)
Ár
 1. 30 000 Ft - 39 999,99 Ft (1)
Hosszúság
 1. 41 cm (1)
Fülbevaló-akasztó típus
 1. Franciaakasztó (1)
Gyöngy forma
 1. csepp (1)
Forma/Modell
 1. csepp (1)
Stílus
 1. Statement (1)

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.