RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Szövet, bőr ékszer szettek

Szövet, bőr ékszer szettek

Ebben a kategóriában található ékszerek alapját bőr, különféle textil/szövet, fa anyagok képezik. Ezeket az ékszereket a természet ihlette, csupa természetes anyagokból kreálva, akárcsak az ókorban az első ékszerek készítésénél. Az ékszereket természetes ásványgyöngyök díszítik és teszik oly különlegessé. Minden egyes ékszer egyedi, mivel nincs két teljesen egyforma ásvány, így nincs két teljesen egyforma ékszer sem.
A bőr és szövet ékszerek a nyár könnyedségét, melegségét idézik, éppen ezért ezek az ékszerek leginkább nyáron kedvelt kiegészítők. Ezek a típusú ékszerek is igen csak divatos darabok, viszont olyan személyeknek ajánlott, akik tudnak azonosulni a természetes anyagok különleges megjelenési formájával, és fontosabb számukra a minőség és természetesség mint a márkajelzés.
Az ékszer szettek tartalmazhatnak nyakláncot, fülbevalót és gyűrűt, ugyanolyan stílusú egyedülálló darabok alkotnak egy szettet.
A bőrből, szövetből készült ékszerek stílusa, annyira karakteres, és egyedi, hogy az egyedülálló darabokat nehéz párosítani, így praktikusabb egy teljes szettet megvásárolni.
Miért előnyös az ékszerek szettben való vásárlása? Számtalan előnnyel jár ha kiegészítőinket szettben vásároljuk meg. Először is rengeteg időt spórolunk meg a készülődések alkalmával, nem kell többet fájjon a fejünk a színek és formák megfelelő kombinálásán. Ha egy bizonyos mintájú, stílusú ékszer összes darabjával rendelkezünk: nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, akkor könnyebb őket kombinálni. Elkerülhetjük az esetleges bakikat, miszerint nem megfelelően társítjuk ékszereinket.
A szettben megvásárolt ékszerek annyira tökéletesen összeillenek, hogy segítségükkel öltözetünket is tökéletessé varázsolhatjuk. Nem utolsó sorban a szettben vásárolt ékszerek ára előnyösebb.

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.