RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Féldrágakő fülbevalók

Féldrágakő fülbevalók

A környezetünkben található kincsekkel mint féldrágakövekkel, drágakövekkel, gyöngyökkel és korallal díszített ékszerek viselete visszanyúlik a legősibb kultúrákig. Az ékszereket saját maguk díszítésére, női szépség kifejezésére, gazdasági, társadalmi státuszuk jelzésére használták. Ezek az ékszerek feltűnőek, sugárzóak voltak. Az ékszereket díszítő féldrágakövek többek mint némi színes kövek, ők a természet rejtett kincsei, amelyek magukban hordozzák a tudást és az energiát. Az asztrológia szerint kapcsolat van a kövek és a csillagjegyek közt, ezért ajánlott a csillagjegyünknek megfelelő kővel díszített ékszert választani.
A féldrágakőből és drágakövekből készült ékszerek a mai napig megtartották népszerűségüket, feltűnő színeinek és a kövek ragyogásának köszönhetően jelen vannak a divatban is.
A ragyogó és színes féldrágakövekkel díszített fülbevalók igen csak kedveltek úgy a fiatalok mint az idősebb korosztály körében. Egy jól megválasztott fülbevaló képes megváltoztatni kisugárzásunkat, arcunk ragyogását és az egyszerű frizurának is más megjelenést ad, az ékszer kerül előtérbe. A hangsúlyos, díszes fülbevalókat ajánlott feltűzött vagy lófarok frizurával viselni.
Ebben a kategóriában rengeteg variáció közül válogathatunk, vannak három, kettő vagy egy golyóból álló fülbevalók, valamint nagyobb átmérőjű kőből készült fülbevalók is.
Érdemes a fülbevalókból több darabot is beszerezni, így minden alkalomra rendelkezünk a megfelelő kiegészítővel.
A színes fülbevalók magabiztossá tesznek. Minden színnek megvan a maga szimbóluma és üzenete, akárcsak a köveknek. A színes kiegészítők feldobják a hétköznapokat, így színesebbnek látjuk önmagunkat és a körülöttünk levő olykor lehangoló volágot is.
Ha szeretnél többet megtudni a különböző típusú fülbevalókról, tekintsd meg a "Milyen típusú fülbevalót válassz?" című blogbejegyzésünket.

Szűkítse találatait

Szükített nézet

Termék típus
 1. Fülbevalók (13)
Ásvány típus
 1. jádé (2)
 2. jáspis (1)
 3. obszidián (3)
 4. szezámkő (2)
 5. szodalit (1)
 6. tigrisszem (3)
 7. türkiz (1)
Szín
 1. barna és bézs (3)
 2. fekete és szürke (5)
 3. kék (2)
 4. piros (1)
 5. sárga (2)
Csillagjegy
 1. bak (8)
 2. halak (4)
 3. ikrek (5)
 4. nyilas (3)
 5. oroszlán (6)
 6. skorpió (6)
 7. szűz (4)
 8. vízöntő (1)
Ár
 1. 0 Ft - 999,99 Ft (3)
 2. 1 000 Ft - 1 999,99 Ft (9)
 3. 2 000 Ft - 3 999,99 Ft (1)
Fülbevaló típus
 1. Lógó fülbevaló (1)
Fülbevaló-akasztó típus
 1. Bedugós akasztó (7)
 2. Franciaakasztó (2)
 3. Hátsó záras akasztó (6)
Forma/Modell
 1. függő (1)
 2. kerek (5)
 3. ovális (4)
Stílus
 1. Kézzel készített (1)
 2. Klasszikus (9)

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.