RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Nikkelmentes ötvözet fülbevalók

Nikkelmentes ötvözet fülbevalók

Ebben a kategóriában a nikkelmentes, antiallergén ötvözetből készült gyűrűket lehet megtalálni.
Mit jelent a nikkelmentes, antiallergén ötvözet?
A nikkel vagy más néven alany egy fémes színű, szobahőmérsékleten szilárd fém, amelyet már Kr. előtt használtak. Sok acél is tartalmaz nikkelt, sőt egyes divatékszerek is. Viszont a nikkelre sok ember allergiás, ezért az EU nikkelrendelete előírja, hogy mennyi nikkellel érintkezhet a bőr hetente. Fülbevalók esetén ez a mennyiség négyzetcentiméterenként 0,2 mikro-gramm lehet hetente.
A Kolok ékszer oldalán található ékszerek teljesítik az előírást, sőt az ékszerek nem tartalmaznak nikkelt.
Ebben a kategóriában található fülbevalók nikkelmentes, antiallergén ötvözetből készültek, így bárki nyugodtan használhatja őket, nem okoznak semmiféle bőr allergiát, vagy gyulladást. A fülbevalók megjelenése, ugyanolyan ragyogó mint az ezüst ékszereké, viszont előállításuk olcsóbb, így ezeknek az ára kedvezőbb mint a nemesfémből készült társaiké. A nikkelmentes ötvözetből készült fülbevaló is féldrágakő gyöngyökkel vannak díszítve, így látványuk ugyanolyan csodás mint bármelyik más nemesfém ékszeré.
A nikkelmentes ötvözet fülbevalók széles választékát találja a Kolok ékszer webáruházban, változatos színárnyalatokban, különböző féldrágakövekkel tarkítva. A fülbevaló kulcsfontosságú kiegészítő, fontos szerepe van a tökéletes összhang megteremtésében, az az kiegészítő amely nélkül szinte el sem indulhatunk otthonról. Éppen ezért ajánlott minél többet beszerezni belőlük, hogy minden alkalomhoz megtaláljuk a megfelelő darabot. Válassz fülbevalót annak alapján, hogy hogyan viseled a hajad.
Javasoljuk, ne használjon, olyan fülbevalókat, amelyek az egészségre káros nehézfémeket tartalmaznak, vásároljon biztonságos, helyről, ahol fel van tüntetve, hogy az ékszer antiallergén ötvözetből vagy nemesfémből készült.
Ha szeretnél többet megtudni a különböző típusú fülbevalókról, tekintsd meg a "Milyen típusú fülbevalót válassz?" című blogbejegyzésünket.

Csökkenő irány beállítása

Csökkenő irány beállítása
Szűkítse találatait

Szükített nézet

Termék típus
 1. Fülbevalók (1)
Ásvány típus
 1. peridot (1)
Szín
 1. zöld (1)
Csillagjegy
 1. mérleg (1)
 2. oroszlán (1)
 3. vízöntő (1)
Ár
 1. 8 000 Ft - 9 999,99 Ft (1)
Fülbevaló típus
 1. Bedugós fülbevaló (1)
Fülbevaló-akasztó típus
 1. Bedugós akasztó (1)
Forma/Modell
 1. virág (1)
Stílus
 1. Klasszikus (1)

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.