RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Nikkelmentes ötvözet fülbevalók

Nikkelmentes ötvözet fülbevalók

Ebben a kategóriában a nikkelmentes, antiallergén ötvözetből készült gyűrűket lehet megtalálni.
Mit jelent a nikkelmentes, antiallergén ötvözet?
A nikkel vagy más néven alany egy fémes színű, szobahőmérsékleten szilárd fém, amelyet már Kr. előtt használtak. Sok acél is tartalmaz nikkelt, sőt egyes divatékszerek is. Viszont a nikkelre sok ember allergiás, ezért az EU nikkelrendelete előírja, hogy mennyi nikkellel érintkezhet a bőr hetente. Fülbevalók esetén ez a mennyiség négyzetcentiméterenként 0,2 mikro-gramm lehet hetente.
A Kolok ékszer oldalán található ékszerek teljesítik az előírást, sőt az ékszerek nem tartalmaznak nikkelt.
Ebben a kategóriában található fülbevalók nikkelmentes, antiallergén ötvözetből készültek, így bárki nyugodtan használhatja őket, nem okoznak semmiféle bőr allergiát, vagy gyulladást. A fülbevalók megjelenése, ugyanolyan ragyogó mint az ezüst ékszereké, viszont előállításuk olcsóbb, így ezeknek az ára kedvezőbb mint a nemesfémből készült társaiké. A nikkelmentes ötvözetből készült fülbevaló is féldrágakő gyöngyökkel vannak díszítve, így látványuk ugyanolyan csodás mint bármelyik más nemesfém ékszeré.
A nikkelmentes ötvözet fülbevalók széles választékát találja a Kolok ékszer webáruházban, változatos színárnyalatokban, különböző féldrágakövekkel tarkítva. A fülbevaló kulcsfontosságú kiegészítő, fontos szerepe van a tökéletes összhang megteremtésében, az az kiegészítő amely nélkül szinte el sem indulhatunk otthonról. Éppen ezért ajánlott minél többet beszerezni belőlük, hogy minden alkalomhoz megtaláljuk a megfelelő darabot. Válassz fülbevalót annak alapján, hogy hogyan viseled a hajad.
Javasoljuk, ne használjon, olyan fülbevalókat, amelyek az egészségre káros nehézfémeket tartalmaznak, vásároljon biztonságos, helyről, ahol fel van tüntetve, hogy az ékszer antiallergén ötvözetből vagy nemesfémből készült.
Ha szeretnél többet megtudni a különböző típusú fülbevalókról, tekintsd meg a "Milyen típusú fülbevalót válassz?" című blogbejegyzésünket.

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.