RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Szövet, bőr fülbevalók

Szövet, bőr fülbevalók

Ebben a kategóriában található ékszerek alapját bőr, különféle textil/szövet, fa anyagok képezik.
Ezeket az ékszereket a természet ihlette, csupa természetes anyagokból kreálva, akárcsak az ókorban az első ékszerek készítésénél. Az ékszereket természetes ásványgyöngyök díszítik és teszik oly különlegessé. Minden egyes ékszer egyedi, mivel nincs két teljesen egyforma ásvány, így nincs két teljesen egyforma ékszer sem.
A bőr és szövet ékszerek a nyár könnyedségét, melegségét idézik, éppen ezért ezek az ékszerek leginkább nyáron kedvelt kiegészítők. Ezek a típusú ékszerek is igen csak divatos darabok, viszont olyan személyeknek ajánlott, akik tudnak azonosulni a természetes anyagok különleges megjelenési formájával, és fontosabb számukra a minőség és természetesség mint a márkajelzés.
A fülbevalók vonzzák a tekintetet, ragyogóvá teszik a viselő pillantását, izgatottá teszik a nyak hajlatát. A fülbevalók árulkodnak viselőjük egyéniségéről, stílusáról, merészségéről. A természetes anyagokból készült vagy azzal kombinált fülbevalók viselője barátságos természet, aki szereti a természetközeliséget. Ebben a kategóriában minden egyes fülbevaló természetes alapanyagokból készült, nagyon szép féldrágakövek, bőr vagy szövet kombinációjából. Az ilyen jellegű fülbevalók viselete könnyű, mivel nem fémből készült.
A színes féldrágakövekkel és textillel díszített fülbevalók a természetes és divat ékszerek kombinációi.
Ha szeretnél többet megtudni a különböző típusú fülbevalókról, tekintsd meg a "Milyen típusú fülbevalót válassz?" című blogbejegyzésünket.

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.