RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Féldrágakő karkötők

Féldrágakő karkötők

A környezetünkben található kincsekkel mint féldrágakövekkel, drágakövekkel, gyöngyökkel és korallal díszített ékszerek viselete visszanyúlik a legősibb kultúrákig. Az ékszereket saját maguk díszítésére, női szépség kifejezésére, gazdasági, társadalmi státuszuk jelzésére használták. Ezek az ékszerek feltűnőek, sugárzóak voltak. Az ékszereket díszítő féldrágakövek többek mint némi színes kövek, ők a természet rejtett kincsei, amelyek magukban hordozzák a tudást és az energiát. Az asztrológia szerint kapcsolat van a kövek és a csillagjegyek közt, ezért ajánlott a csillagjegyünknek megfelelő kővel díszített ékszert választani.
A féldrágakőből és drágakövekből készült ékszerek a mai napig megtartották népszerűségüket, feltűnő színeinek és a kövek ragyogásának köszönhetően jelen vannak a divatban is.
A feltűnő, sok színes köveket tartalmazó karkötők nagy hangsúlyt kaptak a kiegészítők körében, szinte ugyanolyan fontossá vált a karkötők viselete mint a nyakláncoké. Minél több és színesebb karkötőt viselünk, annál divatosabb az outfitünk.
A féldrágakövekből készült karkötők kategóriában széles választékot talál, változatos kőtípusokkal és kőméretekkel. Megtalálja a merész statement karkötőket, a diszkrét apró kövekből fűzött karkötőket és az elegáns tenyésztet gyöngyből készült karkötőket is. A ragyogó féldrágakövekből készült karkötőket viselhetjük úgy laza farmeres öltözettel mint a kis fekete ruhával.
Viseljünk bátran színes és feltűnő kiegészítőket mert ha nem is személyiségünket, de kisugárzásunkat garantáltan képesek megváltoztatni.

Csökkenő irány beállítása

Csökkenő irány beállítása
Szűkítse találatait

Szükített nézet

Termék típus
 1. Karkötők (4)
Ásvány típus
 1. goldstone (3)
 2. tigrisszem (1)
Szín
 1. barna és bézs (3)
 2. zöld (1)
Csillagjegy
 1. bak (2)
 2. bika (1)
 3. ikrek (3)
 4. mérleg (1)
 5. oroszlán (4)
 6. szűz (3)
Ár
 1. 1 000 Ft - 1 999,99 Ft (1)
 2. 2 000 Ft - 3 999,99 Ft (3)
Hosszúság
 1. 17 cm (1)
 2. 20 cm (1)
 3. 20.5 cm (2)
Gyöngy ill. kő méret
 1. 18 x 25 mm (1)
 2. 4 mm (1)
 3. szabálytalan (2)
Gyöngy forma
 1. golyós (1)
 2. hullámos ovál 18x25mm (1)
 3. nugget (lekerekített élű hasáb) (1)
 4. pálcika (1)
Stílus
 1. Fancy (3)

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.