RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Shamballa karkötők

Shamballa karkötők

A Shamballa karkötő igen nagy népszerűségnek örvend világszerte. Ennek egyik oka az, hogy a celebek körében igencsak divatos kiegészítővé vált, így a divatiparban nagyon hamar elterjedt. Egy másik jellemző aminek a népszerűségét köszönheti az a spirituális jelentése. A buddhista kultúrából eredő Shamballa, egy földi paradicsomot jelent, ahol béke, szeretet, gyógyulás és maga a tökéletesség uralkodik. Így vált ez a karkötő a szerencse szimbólumává, amely rengeteg pozitív energiát és spirituális üzenetet hordoz magában.
A Shamballa karkötők egyedi stílussal rendelkeznek és kézzel készülnek. A karkötő speciális csomózással készül makramé alapanyagból, különböző méretű, színű és típusú golyókkal díszítve. Ezek a golyók készülhetnek kristályból, gyöngyből vagy féldrágakövekből. Mi a féldrágakő golyókkal díszített Shamballa karkötőket ajánljuk, mivel a kövek önmagukban is spirituális és gyógyító tulajdonságokat hordoznak.

A különböző színű Shamballa karkötőknek más-más jelentésük van. Annak függvényében, hogy milyen színű karkötőt viselsz, az befolyásolhatja spirituális és lelki állapotodat, valamint erősítheti egyéniségedet.
A fekete Shamballa a legnépszerűbb karkötők közé tartozik, mivel elsősorban elegáns, könnyen kombinálható bármilyen öltözettel, valamint az erőt és a magabiztosságot jelképezi és misztikusságot sugall.
A fehér vagy áttetsző a tisztaságot és a tökéletességet jelképezi, így a fehér Shamballa fokozza a tisztánlátást és az életenergiát. Gyógyhatással van úgy a testre, az elmére mint a lélekre.
A piros Shamballa a szenvedély és a szexualitás jelképe. Biztonságérzetet és stabilitást kölcsönöz viselőjének. Ha bizonytalan vagy és szeretnéd elérni céljaidat viselj piros Shamballat.
A zöld Shamballa a természettel hozható kapcsolatba, így egyensúlyt és harmóniát kölcsönöz. Segíti az újrakezdést és a megbocsájtást a párkapcsolatokban.
A kék Shamballa gyógyítást hoz, és segíti a kommunikációt, és a kreatív önkifejezést. A kéket ugyanakkor a bizalommal és a rendszerezettséggel társítják.
Az sötétkék vagy indigó színű Shamballa segíti az intuíciót, az önmegvalósítást és a fizikai erőt.
A lila Shamballa a boldogsággal és a spiritualitással hozható kapcsolatba, kiegyensúlyozottá tesz szellemileg és mentálisan egyaránt. A lila szín segíti az inspirációt, a bölcsességet és a tudatosságot.

Lentebb az általunk kínált legváltozatosabb Shamballa karkötők közül válogathat, amelyek csak természetes féldrágakő golyókból készültek.

Csökkenő irány beállítása

Csökkenő irány beállítása
Szűkítse találatait

Szükített nézet

Termék típus
  1. Karkötők (1)
Ásvány típus
  1. jádé (1)
Szín
  1. zöld (1)
Csillagjegy
  1. bika (1)
  2. mérleg (1)
Ár
  1. 2 000 Ft - 3 999,99 Ft (1)
Hosszúság
  1. állítható (1)
Gyöngy ill. kő méret
  1. 10 mm (1)
Gyöngy forma
  1. golyós (1)
Stílus
  1. Shamballa (1)

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.