RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Szövet, bőr karkötők

Szövet, bőr karkötők

Ebben a kategóriában található ékszerek alapját bőr, különféle textil/szövet, fa anyagok képezik.
Ezeket az ékszereket a természet ihlette, csupa természetes anyagokból kreálva, akárcsak az ókorban az első ékszerek készítésénél. Az ékszereket természetes ásványgyöngyök díszítik és teszik oly különlegessé. Minden egyes ékszer egyedi, mivel nincs két teljesen egyforma ásvány, így nincs két teljesen egyforma ékszer sem.
A bőr és szövet ékszerek a nyár könnyedségét, melegségét idézik, éppen ezért ezek az ékszerek leginkább nyáron kedvelt kiegészítők. Ezek a típusú ékszerek is igen csak divatos darabok, viszont olyan személyeknek ajánlott, akik tudnak azonosulni a természetes anyagok különleges megjelenési formájával, és fontosabb számukra a minőség és természetesség mint a márkajelzés.
A karkötő az a kiegészítő, amelyet szinte minden ruhához bátran felvehetünk, csupán a megfelelő darabot kell kiválasztanunk, amellyel feldobjuk az összhatást.
Ebben a kategóriában található karkötők textil és bőrbarátoknak készültek, akik szeretik a könnyed, kényelmes kiegészítőket, de ugyanakkor fontos a divatos megjelenés is számukra. Ezeknek a karkötőknek a különlegessége a természetes alapanyagok használata, mint a szövet, bőr és a páratlan kisugárzású féldrágakövek, tenyésztett-gyöngyök. Megtalálható a karperec típus és az egyszerű textillánccal ellátott típus is.
A színes féldrágakövekkel díszített textil karkötők a természetes és divat ékszerek kombinációi.

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.