RO HU EN

Elállási jog

Elállási jog/garancia

A vásárló a megrendelt termék kézhez vételétől számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a megrendelt terméket. 
Amennyiben a vásárló élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti elérhetőségeink valamelyikén írásban.
Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 30 nap elteltével jár le, amelyen a vásárló a  futárszolgálattól a terméket átveszi.  Vásárló akkor tartja be a határidőt, ha a 30 napos időszak letelte előtt visszaküldi, vagy átadja a termékeket. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttathatja vissza a vásárló. Az ékszer visszaküldésének költségét a vásárlónak kell viselnie, nem vállaljuk e költség viselését. Az elállási jog gyakorlása esetén a vásárlót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, azonban a Kolok Design Kft. követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. 
Amennyiben ismételten előfordul a termékek visszaküldése, fenntartjuk a jogot a visszaküldés elutasítására.
A visszaküldött, számlán szereplő áru értékének (a szállítás értékét kivéve) visszafizetését előzetes egyeztetés után, amennyiben utánvételes volt a kiszállítás banki úton intézzük legkésőbb 3 napon belül, ha pedibankkártyás fizetéssel történt a vételár kiegyenlítése, úgy néhány napon belül visszaküldjük a pénzt a bankkártyára, ill. Paypal számlára. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a termékeket, vagy a vásárló bizonyítékot nem szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy azokat visszaküldte.  Amennyiben több ékszer volt egyszerre megrendelve, az elállási jogot részben (pl. csak egy ékszerre) is lehet alkalmazni.
A szállítás értékét nem térítjük vissza. 

Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár.

A garanciális ügyintézéseknél minden esetben betartjuk a Fogyasztóvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseit. 
Amennyiben a megvásárolt termék gyártási hibára visszavezethető okok miatt a kézhezvételétől számított 24 hónapon belül meghibásodik, kérjük küldje vissza postacímünkre és mi vállaljuk a termék javítását. Amennyiben a javítás nem lehetséges úgy a terméket kicseréljük, vagy annak ellenértékét levásárolhatja webshopunkban.
A garancia nem vonatkozik az ékszer nem rendeltetés szerű használatából eredő hibákra mint pl.: karcolások, eldeformálódás, törés, szakadás, vagy köves ékszerek esetén ütések miatti kőkihullás. Az ilyen hibákat nem áll módunkban megjavítani.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.