RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Kézzel készített ékszer szettek

Kézzel készített ékszer szettek

A kézzel készített ékszerek igazi kincsek, képzőművészeti alkotások, rengeteg munka és fantázia rejlik bennük, ettől oly egyediek és különlegesek. A kézzel készített ékszerek a fantázia végtelenségét képviselik, hisz minden egyes darab egyedi, egy-egy hangulat, stílus megtestesítője.
Az ékszer szettek tartalmazhatnak nyakláncot, fülbevalót és gyűrűt, ugyanolyan stílusú egyedülálló darabok alkotnak egy szettet. A kézzel készített ékszerek stílusa, annyira karakteres, és egyedi, hogy az egyedülálló darabokat nehéz párosítani, így praktikusabb egy teljes szettet megvásárolni.
Miért előnyös az ékszerek szettben való vásárlása? Számtalan előnnyel jár ha kiegészítőinket szettben vásároljuk meg. Először is rengeteg időt spórolunk meg a készülődések alkalmával, nem kell többet fájjon a fejünk a színek és formák megfelelő kombinálásán. Ha egy bizonyos mintájú, stílusú ékszer összes darabjával rendelkezünk: nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, akkor könnyebb őket kombinálni. Elkerülhetjük az esetleges bakikat, miszerint nem megfelelően társítjuk ékszereinket. A szettben megvásárolt ékszerek annyira tökéletesen összeillenek, hogy segítségükkel öltözetünket is tökéletessé varázsolhatjuk. Nem utolsó sorban a szettben vásárolt ékszerek ára előnyösebb.
Itt megtalálhatók a visszafogottságot képviselő, minimális díszítéssel ellátott szettek, az elegáns tenyésztett gyönggyel díszített szettek, vagy a különleges mintákkal megbolondított karakteres szettek. Minden egyes szett természetes féldrágakövekkel, antiallergén ezüstözött dróttal, bőrrel vagy szövettel van kombinálva.
Olyan ékszer szettek, amelyek ötvözik a változó divat és a megújuló természet jellemvonásait.

Nem található termék a megadott feltételekkel.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.