RO HU EN
Előnézet | Nyomtatás | Ment Luxus ékszer szett

Luxus ékszer szett

A luxus ékszerekre jellemző az igényes kivitelezés, exkluzív elegancia, minőségi anyagok: féldrágakövek, drágakövek és nemesfém használata, a vevő igényeinek megfelelő kialakítással.
A luxus ékszer, luxust és egyediséget visz a mindennapok egyhangúságába.
Az ékszer szettek tartalmazhatnak nyakláncot, fülbevalót és gyűrűt, ugyanolyan stílusú egyedülálló darabok alkotnak egy szettet. A luxus ékszerek stílusa, annyira karakteres, és egyedi, hogy az egyedülálló darabokat nehéz párosítani, így praktikusabb egy teljes szettet megvásárolni.
A nők többsége igyekszik a divat szerint öltözködni, viszont ha igazán divatosak szeretnénk lenni fontos a kiegészítők összhatása is. Egy különleges luxus ékszer szett viseletével, amely jól tükrözi a személyiségünket, magabiztosabbak lehetünk mint egy hozzánk kevésbé illő ruhával.
Miért előnyös az ékszerek szettben való vásárlása?
Számtalan előnnyel jár ha kiegészítőinket szettben vásároljuk meg. Először is rengeteg időt spórolunk meg a készülődések alkalmával, nem kell többet fájjon a fejünk a színek és formák megfelelő kombinálásán. Ha egy bizonyos mintájú, stílusú ékszer összes darabjával rendelkezünk: nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, akkor könnyebb őket kombinálni. Elkerülhetjük az esetleges bakikat, miszerint nem megfelelően társítjuk ékszereinket.
A szettben megvásárolt ékszerek annyira tökéletesen összeillenek, hogy segítségükkel öltözetünket is tökéletessé varázsolhatjuk. Nem utolsó sorban a szettben vásárolt ékszerek ára előnyösebb.
Itt megtalálhatók a visszafogottságot képviselő, minimális díszítéssel ellátott szettek, az elegáns tenyésztett gyönggyel díszített szettek, vagy a különleges mintákkal megbolondított karakteres luxus szettek.

Csökkenő irány beállítása

Csökkenő irány beállítása
Szűkítse találatait

Szükített nézet

Termék típus
 1. Ékszer szettek (2)
Ásvány típus
 1. gránát (1)
 2. karneol (1)
Szín
 1. meggy szín (1)
 2. narancssárga (1)
Csillagjegy
 1. bak (1)
 2. ikrek (1)
 3. kos (2)
 4. oroszlán (1)
 5. skorpió (2)
 6. szűz (1)
Ár
 1. 30 000 Ft - 39 999,99 Ft (1)
 2. 40 000 Ft - 49 999,99 Ft (1)
Hosszúság
 1. 40 cm (1)
 2. 41 cm (1)
Fülbevaló-akasztó típus
 1. Bedugós akasztó (1)
 2. Franciaakasztó (1)
Gyöngy forma
 1. csepp (1)
 2. szív (1)
Forma/Modell
 1. csepp (1)
 2. szív (1)
Stílus
 1. Elegáns (1)
 2. Statement (1)

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.