RO HU EN

A rendelés feldolgozása

A rendelés feldolgozása

Magyarország területére 5-6 napon belül szállítódnak házhoz a megrendelt ékszerek. Kivételt képeznek azok a megrendelt termékek, amelyek nem állnak a Kolok Design Kft. rendelkezésére. Köteles erről a vásárlót haladéktalanul értesíteni és vásárló által fizetett összeget 30 napon belül visszatéríteni.

 A Kolokékszer ügyfélszolgálata minden esetben elektrónikus úton visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését.

Visszaigazolás

A rendelés elküldését követően e-mailben visszaigazolást kap, majd folyamatos tájékoztatás a rendelés állapotáról. Amennyiben a visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 orán belül a vásárlóhoz nem érkezik meg, a kötelezettségek alól mentesül. A Kolok Design Kft. kizárja a visszaigazolási felelősséget, ha a visszaigazolás azért nem érkezett meg időben, mert rossz e-mailcímet adott meg a regisztráció során vagy a fiókjához tartozó tárhely telítettsége miatt nem tud üzenetet fogadni. 
További egyeztetésekért és információért  kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkka a következő mail címenA rendelés teljesítése

Amennyiben rendelés teljesítése akadályba ütközik, a megrendelt termék nem áll a rendelkezésünkre, haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval.
A vásárló indoklás nélkül elállhat a rendeléstől a csomag postázása elött. Ezt elekronikus úton kell közölnie.
A vásárló a megrendelt termék kézhez vételétől számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a megrendelt terméket.

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.