RO HU EN

Rendelés átvétele

A rendelés átvétele

Az ékszer küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze le annak külső sértetlenségét.
Ha az ékszer csomag kívülről szemmel láthatóan sérült, kérjük, ne vegye át! a valamilyen sérülés tapasztalható, akkor a futárral egy jegyzőkönyvet kell közösen készíteni az eltérésről, illetve a sérülésről, majd ezzel a jegyzőkönyvvel lehet reklamációval élni a weboldal ügyfélszolgálatánál.
Hiánytalan teljesítés esetén az átvételt a vásárló aláírásával köteles elismerni.
Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat a Kolok Design Kft. nem áll módjában elfogadni.
 
A webáruház törekszik arra, hogy a termékeket úgy csomagolja be, hogy azok ne sérülhessenek meg szállítás közben. 
Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében, kérjük őrizze meg az ékszer csomag kifizetését igazoló bizonylatot. 
Amennyiben a vásárló az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítást követően a csomag visszakerül az eladóhoz.
Ha a mi hibánkból tévesen nem a megrendelt ékszert küldenénk ki, vagy ha a kiküldött ékszer hibás, az ékszer visszavásárlásának a teljes költségét mi álljuk.
Kérjük ilyen esetekben küldje vissza az ékszert a számla kíséretében és néhány szóban írja le az ékszer visszavásárlására vonatkozó kérését!
Kérjük, hogy az átvételtől számítva legkésőbb 3 napon belül jelezze felénk a hibát, mert csak ebben az esetben tudjuk az ékszert teljes költségátvállalással visszavásárolni. 
Mindez nem vonatkozik az ékszer nem rendeltetés szerű használatából eredő hibákra mint pl.: karcolások, eldeformálódás, törés, szakadás, vagy köves ékszerek esetén ütések miatti kőkihullás. Az ilyen hibákat nem áll módunkban megjavítani.

Tulajdonjog

A  Kolok Design Kft. által értékesített termékekre vonatkozó tulajdonjogát fenntartja a termék vételárának és az ahhoz tartozó szállítási díj, szolgáltatási  díj teljes kiegyenlítéséig, pénzügyi teljesítéséig. A vételár, illetve díj kiegyenlítésekor a tulajdonjog, ill. a jogosultság átszáll a vásárlóra.

Termék visszaküldés

A távollévők között kötött szerződésekről szóló romániai 2002. évi 365 törvény és a 2003. évi 51 törvény/OG130/2000 szabályai alapján webáruházunk egy elekronikus értesítést küld a rendelés visszaigazolásáról. Ez a visszaigazolás nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a szolgáltató nem iktatja és nem lesz utólag hozzáférhető.
A vásárló indoklás nélkül elállhat a rendeléstől a csomag postázásának pillanatáig. Ezt elekronikus úton írásban kell közölnie.
A vásárlót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, viszont a Kolok Design Kft. követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Kérjük, az ékszert tegye vissza egy légpárnás borítékba, hogy szállításkor ne sérüljön és feladni a címünkre és nem utánvétellel, mert az így visszaküldött csomagokat nem áll szándékunkban átvenni. 
Fontos megőrizni a vásárlásról kiállított részletes számlát, valamint garancialevelet, amit minden esetben az ékszer csomagban talál. 

Kérjük ide címezze a visszárut:

Postacím: 1848-as sugárút 2. szám. Marosvásárhely, 540429, Románia.
TEL: +36-19996729 

Hírlevél

Termékek összehasonlítása

Nincsenek összehasonlítható termékek.